Kapcsolatfelvétel   |   Oldaltérkép   |   in English

Nyitó oldal Cégünk bemutatása Minőségpolitikánk Szolgáltatásaink IT hálózati megoldások Airmagnet termékek Intelligens épületek Referenciáink On-line szolgáltatások

AirMagnet Spectrum Analyzer - Az AirMagnet Spectrum Analyzer minden WI-FI sávon proaktív módon azonosítja, osztályozza és megkeresi az RF interferencia forrásokat. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnal azonosítsák azokat a nem-802.11 szabványú interferencia forrásokat, amik hatással lehetnek a vezetéknélküli LAN-ok teljesítményére. A Spectrum Analyzer ideális kiegészítője az AirMagnet Laptop Analyzer-nek, mely a világ legnépszerűbb WI-FI teljesítmény- és biztonsági hibaelhárítási eszköze. A két megoldás nagyon egyedi abban az értelemben, hogy az AirMagnet Laptop Analyzer professzionális elemzést és hibaelhárítást nyújt a WI-FI biztonságát és teljesítményét befolyásoló problémák esetére, míg a Spectrum Analyzer más nem WI-FI eszközök azonosítására fókuszál, melyek esetlegesen problémákat okozhatnak.

Az AirMagnet Spectrum Analyzer figyelemre méltó javulást hoz a hagyományos spektrum analizátorokhoz képest, melyek tipikusan nagyon költségesek, bonyolultak és használatuk alapos képzettséget igényel. Az AirMagnet Spectrum Analyzer ezzel szemben ipari-standard laptopon fut, automata spektrum analizálást nyújt és lehetővé teszi a hálózati szakembereknek:

  • Valós idejű RF spektrum elemzés végzését a WLAN-ok hibáinak elhárítására.
  • Zavart okozó eszközök, beleértve a Bluetooth-t, vezetéknélküli telefonokat, mikrohullámú sütőket, videokamerákat és tucatnyi vezetéknélküli modulátor módszereket valós időben történő érzékelését és azonosítását.
  • Problémát okozó vezetéknélküli eszközök elhelyezkedésének megállapítását.
  • Spectrum hibaelhárítási munka felvételét és visszajátszását
  • WI-FI spektrum grafikai ábrázolását bármekkora felhasználó szám esetén- konfigurálható ábrák és táblázatok
  • A manapság használatos összes WI-FI és publikus spektrum sávok analizálását, beleértve a 802.11a, 802.11b, és 802.11g sávokat.

Kérje ingyenes, helyszíni termékbemutatónkat a 20/3433289-es vagy a 20/9380197-es telefonszámon és éljen a tesztelési tehetőséggel!

GNS Kft.
9022 Győr, Lukács Sándor utca 11.

Telefon: (96) 518-160
Telefax: (96) 518-161

e-mail: office at gns.hu
web: www.gns.hu