Kapcsolatfelvétel   |   Oldaltérkép   |   in English

Nyitó oldal Cégünk bemutatása Minőségpolitikánk Szolgáltatásaink IT hálózati megoldások Airmagnet termékek Intelligens épületek Referenciáink On-line szolgáltatások

Az Airmagnet termékekben, melyek bármilyen méretű vezetéknélküli hálózat biztonságát és zökkenőmentes működését biztosítják, világszerte több, mint 6000 vállalati ügyfél bízik meg, ezek közül 75-en az amerikai 'Fortune 100' lista tagjai.

Legjelentősebb termékünk az AirMagnet Enterprise, mely a nap 24 órájában a világ minden részén aktív módon biztosítja és kezeli a WLAN-okat. Az 'AirMagnet Mobile Suite' a professzionális eszközök kiegészítője, melyet bárhova magával vihet, bármilyen probléma megoldásához.

Partnereink az alábbi okok miatt bíznak meg bennünk:

 • Automatikus behatolásérzékelés és -megelőzés
  (Automated Intrusion Detection & Prevention)
 • Nem a rendszer részét képező AP-k észlelése, nyomonkövetése és blokkolása
  (Rogue AP Detection, Tracing and Blocking)
 • Teljes 'policy' alapú rendszermenedzsment
  (Full Disclosure Policy Management)
 • Aktív hibaelhárítási megoldások
  (Active Troubleshooting Solutions)
 • Vezetéknélküli LAN felmérés
  (WLAN Site Surveys)

A stratégiailag vagy kritikusan fontos, illetve összetett vezetéknélküli infrastruktúrával rendelkező vállalatok vezetői és informatikai igazgatói, akiknek fontos a biztonság, az AirMagnet termékeket választják. Akár az egész vállalatot lefedő WLAN biztonság biztosítására, akár egy új hálózat tervezésére, telepítésére, hibakeresésre vagy a teljesítmény optimalizálására van szükség, az AirMagnet termékek - mind a hordozható analizálók, mind az Enterprise vezetéknélküli IPS - folyamatosan teljesítik a hálózati és biztonsági szakemberek elvárásait.

Kérje ingyenes, helyszíni termékbemutatónkat a 20/3433289-es vagy a 20/9380197-es telefonszámon és éljen a tesztelési tehetőséggel!

GNS Kft.
9022 Győr, Lukács Sándor utca 11.

Telefon: (96) 518-160
Telefax: (96) 518-161

e-mail: office at gns.hu
web: www.gns.hu