Kapcsolatfelvétel   |   Oldaltérkép   |   in English

Nyitó oldal Cégünk bemutatása Minőségpolitikánk Szolgáltatásaink IT hálózati megoldások Airmagnet termékek Intelligens épületek Referenciáink On-line szolgáltatások

Airmagnet's VoFi Analyzer az első a csoportjában: vezeték nélküli hálózaton keresztüli telefonhívás (Voice over Wi-Fi) professzionális monitorozó és hibakezelő eszköze.

A VoFi Analyzerrel megvalósítható minden hívás minőségének monitorozása vezeték nélküli hálózaton, automatikusan detektálja a hanghívás problémák forrását és végigköveti a telefontól a vezetékes hívásvezérlőig.

VoFi Analyzer egy szakértő rendszer, mely az összes aspektusból szemléli a vezeték nélküli hívásokat, megállapítja az eszközökkel kapcsolatos problémákat, Qos problémák, RF problémák, WLAN problémák, és a vezetékes hálózati problémákat összekapcsolja a vezeték nélküli telefon hálózatokkal.

 Hangminőség Biztosítása

 A VoFi önműködően auditálja a WLAN-t, ellenőrzi az összes Quality-of-service és 802.11e pontos beállítást és azonosítja az összes Qos forgalom problémát. Az egyéni hívások nyomán a teljes hálózatra vagy csatornára látható állandó statisztika - Pl.: MOS érték és R érték -

Az AirwiseR Szakértő használata

  • Az AirwiseR modul önműködően azonosítja a VoFi problémák forrását és riaszt. Mindegyik riasztás tartalmazza a probléma részletes magyarázatát, beleértve milyen eszközök vagy hálózat beállítás okozott problémát és mi az ajánlott megoldás.
  • Több mint 20 beépített riasztást tartalmaz: no Qos implemented, AP/csatorna túlterhelés, magas csomag-hiba arány, túlzó roaming, AP beavatkozás, eldobott hívások, foglalt, ismétel küszöbérték, ARP caching tiltott, SFS, és több.

Eszközök statisztikájának elemzése

  • Megmutatja a kapcsolatot az összes eszköz között a hálózatban.
  • Élénk sáv mindkét hang és adat statisztika valamennyi eszközön.
  • Tucatnyi valós idejű diagnosztikai táblázat látható és testre szabható, egyidejűleg nézhető különböző ablakokban úgy mint elveszett csomagnak, jitter, töredezettség, hívások száma / AP, és így tovább.

Integráció a Call Menedzserrel

  • Vofi Analyzer kiegészíti a vezeték nélküli hívásvezérlőt a teljes végponttól végpontig történő híváskövetéssel.
  • Az Airmagnet a vezetékes és vezeték nélküli információkból meghatározza, ha a hang forrása a minőségi probléma okozója
  • A hívásvezérlőből kigyűjti a részletes adatokat és összeveti a vezetékes és vezeték nélküli MOS értéket és hívás statisztikát.

 

GNS Kft.
9022 Győr, Lukács Sándor utca 11.

Telefon: (96) 518-160
Telefax: (96) 518-161

e-mail: office at gns.hu
web: www.gns.hu