Kapcsolatfelvétel   |   Oldaltérkép   |   in English

Nyitó oldal Cégünk bemutatása Minőségpolitikánk Szolgáltatásaink IT hálózati megoldások Airmagnet termékek Intelligens épületek Referenciáink On-line szolgáltatások

AirMagnet Survey - Az AirMagnet Survey standard kiadását arra tervezték, hogy könnyen használható segítséget nyújtson hálózati szakembereknek bármilyen vezetéknélküli LAN gyors, tudományos vizsgálatában. Az AirMagnet Survey Pro a standard verzió összes funkcióit tartalmazza és ezen felül még számtalan olyan jellemzőt, melyek a vezetéknélküli technológia szakembereinek igényét célozza meg. Az AirMagnet Survey termékek az egyetlen megoldást jelentik egy valódi aktív vizsgálat elvégzéséhez, ahol az alkalmazás valójában kapcsolódik a hálózathoz a célból, hogy valós forgalom alapján adat és sebesség adatokat gyűjtsön. A több mint 2500 felhasználó által megbízhatónak mondott AirMagnet Survey egy standard eszköz bármelyik hálózati szakember, ellenőrző mérnök vagy rendszerintegrátor számára.

Az AirMagnet Survey segítségével a hálózati szakemberek:

 • Pontosan azonosíthatják, dokumentálhatják a WLAN-al lefedett területet és a holttereket
 • Ideális AP elhelyezést és konfigurációt biztosíthatnak
 • Szimulálhatnak és optimalizálhatnak hálózati változásokat
 • Azonosíthatnak RF interferencia és zaj területeket
 • Azonosíthatnak kliens roaming területeket
 • Emulálhatják a kliensek működését a valós kapcsolati sebesség, adat újraküldés és a csomagvesztés mérése céljából
 • Megfelelő sávszélességet és sebességet biztosíthatnak bármely WLAN részére

Az AirMagnet Survey Pro a Survey szoftver egy különálló verziója, mely tartalmazza a standard verzió összes funkcionalitását és azon kívül az alábbi funkciókat, melyek a vezetéknélküli szakértő igényei szerint lettek kialakítva:

 • Jelentés: A Survey Pro automatikusan készít részletes, több oldalas jelentést a végfelhasználók részére. A Survey szakértők azonnal készíthetnek egy grafikákban gazdag vizsgálati összefoglalót, melyet megoszthatnak az hálózat üzemeltető csoportjával. Ez a jelentés készítési funkció drámaian csökkenti a projekt idejét és láthatóan javítja az ügyfelekkel való kommunikációt.
 • Integráció az AirMagnet Spectrum Analyzer-rel: Ügyfeleink, akik mind a Survey PRO-t mind pedig a Spectrum Analyzer-t használják, begyűjthetik és megnézhetik a WI-FI és spektrum analízis adatait a helyszín áttekintőn és a jelentésekben. Ez helyszín specifikus dokumentációt nyújt arról, hogy az RF spektrum hogy viszonyul a WI-FI teljesítményéhez.
 • AirWise a Site Suvey-hez: Az AirWise segítségével a felhasználók elérhetik a vezetéknélküli LAN tervezési segédletek tárházát és azonnal látják azon területeket, melyek nem felelnek meg a standardnak. Ekkor az AirWise szaktanácsot és háttérsegítséget ad ahhoz, hogy a felhasználót segítse a probléma megoldásában.
 • Kapacitás tervezés: Segít a felhasználónak egy adott területen a végfelhasználók számának és az elegendő kapcsolódási pont meghatározását ahhoz, hogy megfeleljen a hálózati teljesítmény igényüknek.
 • Támogatás kültéri Survey-hez: A Survey PRO bármilyen NMEA kompatibilis GPS eszközzel használható az automatizált GPS adatgyűjtéshez. A PRO támogatja továbbá a Microsoft Map Point-ot, a külső térképek könnyű betöltése céljából és szintén támogatja a 4,9 GHz sávot.
 • Többszintes (beltéri) Survey: Egyidejűleg akár max. 4 szintes épület mérési eredményét is megjeleníti. Ennek segítségével a felhasználók nyomon követhetik egy adott AP jelét és könnyen ellenőrizhetik, hogy mennyire befolyásolja az AP az az alatti és feletti szinteket. A felhasználók felderíthetik a szórt jeleket, hogy megelőzzék az interferenciát vagy megcélozhatnak telepítést, hogy egyetlen AP-t használhassanak több szint hálózati igényeinek kielégítéséhez.

Az AirMagnet Survey legfontosabb funkciói:

Aktív és passzív vizsgálat

Passzív vizsgálatok
Egy passzív vizsgálat során a Survey szoftver automatikusan rögzíti az RF adatokat a területen lévő minden AP-ről és eszközről. Ez kiváló áttekintést ad a teljes vezetéknélküli környezetről beleértve a zajforrásokat és bármely vezetéknélküli jelet a szomszédos hálózatokról.

Aktív vizsgálatok
Egy aktív vizsgálat során az AirMagnet egy bizonyos AP-hez (vagy SSID-hez) asszociál azért, hogy részletes adatokat rögzítsen arról a bizonyos eszközről. Ennek segítségével a megoldás egy valódi klienst emulál és valós idejű csomag adatokat gyűjt, mint például a kapcsolat sebessége, csomag újraküldésének aránya és csomagvesztés.

Egyesített eredmények
Amikor eljön az eredmények elemzésének ideje a Survey automatikusan egyesíti a mérési eredményeket, bármekkora számú passzív és aktív vizsgálatokról van szó, hogy a legpontosabb, adatokban a lehető leggazdagabb analízist nyújtsa.

Átfogó analízis

Vezetéknélküli statisztika teljes képe
Az adatok teljes sorozata elérhető analízis és ábrázolás céljából, pl. jel, zaj, jel/zaj, rendszer sebességek, újraküldési arány, csomagvesztés.

Csatorna vagy SSID alapú megjelenítés
A felhasználók választhatnak, hogy az eredményt csatorna vagy SSID alapján nézik meg, így megkönnyítik az RF kérdés egyensúlyban tartását a VLAN és SSID elvárásokkal szemben.

Átfedés és interferencia
A Survey lehetőséget ad arra, hogy bármikor megnézhessük az átfedést az AP-k között. Ennek segítségével a felhasználók azonnal látják az RF interferencia területeit, illetve azon részeket, ahol a kliensek hajlamosak az ismétlődő roamingra vagy "vergődésre" az AP-k között.

Szimuláció
Az AirMagnet Survey segítségével a felhasználók szimulálhatnak hálózati változásokat, mint pl. AP teljesítmény, csatorna, SSID, zajszint továbbá megtekinthetik a hálózatra és a végfelhasználókra gyakorolt hatását.

Kérje ingyenes, helyszíni termékbemutatónkat a 20/3433289-es vagy a 20/9380197-es telefonszámon és éljen a tesztelési tehetőséggel!

GNS Kft.
9022 Győr, Lukács Sándor utca 11.

Telefon: (96) 518-160
Telefax: (96) 518-161

e-mail: office at gns.hu
web: www.gns.hu