Kapcsolatfelvétel   |   Oldaltérkép   |   in English

Nyitó oldal Cégünk bemutatása Minőségpolitikánk Szolgáltatásaink IT hálózati megoldások Airmagnet termékek Intelligens épületek Referenciáink On-line szolgáltatások

Az AirMarnet Enterprise a világ bármely részéről bármennyi vezetéknélküli LAN teljes láthatóságát és irányítását biztosítja. A rendszer automatikusan felismer több száz vezetéknélküli fenyegetést, érzékeny területet és teljesítmény problémát, majd proaktív lépéseket tesz a rendszer megvédésére. A fenyegetéseket vezetékes és vezetéknélküli technikák kombinációjával hárítja el. A felhasználók proaktív módon megtalálhatják a teljesítmény problémáinak okait, amint azok felmerülnek, majd távolról elháríthatják azokat a hibajavító eszközök használatával. A rendszer minden eseményt dokumentál a beépített riportkészítő funkció segítségével, mely magába foglalja az iparág legátfogóbb ipari megfelelési riportjait.

AZ AIRMAGNET ENTERPRISE JELENTŐSEBB FUNKCIÓI KÖZÉ TARTOZNAK:

Automatikus behatolás megakadályozása (Automated Intrusion Prevention)

Fenyegetés esetén, az AirMagnet Enterprise aktívan megvédi a hálózatot a több szintű, automatizálható védelemi rendszere segítségével. Az alábbiakban részletezett több szintű megközelítés mindenféle fenyegetés elhárítására alkalmas eszközt biztosít a műszaki csapat számára.

Vezetéknélküli blokkolás
A vezetéknélküli blokkolás lehetőséget ad a szakértők számára, hogy a fenyegetéseket a forrásuknál fojtsák el. Mindegyik klienst, AP-t, ad-hoc eszközt vagy hálózati behatolót másoktól elkülönítve, akár egyesével lehet megcélozni és kizárni anélkül, hogy a hálózat normális működésére hatással lenne.

Vezeték-oldali blokkolás
Az AirMagnet Enterprise arra is képes, hogy a vezetékes kapcsoló portnál (LAN switch port) nyomon kövesse és blokkolja felmerülő fenyegetést, ezzel olyan kiegészítő védelmi szintet biztosít, mellyel megvédi a vezetékes hálózatot a WLAN-ban keletkező fenyegetésektől.

Lokalizálás
Az AirMagnet bármennyi eszköz helyét meg tudja mutatni az épület alaprajzi térképén, beleértve a nem odaillő eszközöket és a vezetéknélküli fenyegetéseket is. A felhasználók meghatározhatják az épületek határait, hogy a rendszer különbséget tudjon tenni a területükön belül ill. kívül található, oda nem illő eszközökről és más-más riasztást tudjon küldeni.

Eszköz nyomonkövetés
Az AirMagnet automatikusan megtalál és nyomon követ minden fenyegető eszközt, hogy felfedje, az eszköz hol csatlakozik a vezetékes infrastruktúrára. Így a felhasználók azonnal tudhatják, hogy az adott eszköz a vezetékes LAN-t veszélyezteti-e.

Automatikus válaszadás
Minden AirMagnet védelemi és felderítési funkció összekapcsolható policy eljárásokkal és automatikusan elindítható. Ez biztosítja, hogy a hálózat napi 24 órán keresztül védett legyen, még akkor is, ha a személyzet nem azonnal elérhető.

Könnyű kezelés
Az AirMagnet az egész rendszerre kiterjedő eseménykorrelációt és anomáliafelismerést biztosít, mellyel kimutatja a rendszer tendenciáit. A dedikált korrelációs oldal pontosan a hálózati problémák gyökerénél található eszközöket mutatja meg, így a szakértők egyszerűen láthatják, melyik eszközre kell azonnal odafigyelni.

'3D' idegen eszköz irányítás (Detect, Disable, and Document Rogue Control)

Az AirMagnet a nem oda illő eszközök kezelésének teljes megközelítését biztosítja, melyhez minden nem odaillő eszköz észlelésének, letiltásának és dokumentálásának képessége tartozik. A többszintű észlelési mechanizmus azonnal megmutat minden idegen eszközt, illetve a rendszer automatikus blokkoló szolgáltatása letiltja az idegen eszközt mind a vezeték nélküli (WLAN) és mind vezetékes oldalon (LAN). A rendszer dedikált riport oldalon minden idegen eszközről összesített adatokat állít össze és mutat meg.

A lehető legjobb teljesítmény figyelése

A biztonság mellett az AirMagnet az iparág legjobb teljesítményfigyelését is lehetővé teszi. A rendszer tucatnyi konfigurációs problémát vizsgál felül, mely csökkentheti a hálózat teljesítményét. A rendszer folyamatosan figyeli a 802.11g eszközöket, mellyel biztosítani lehet, hogy a megfelelő sebességet és sávszélességet biztosítsák. A rendszer a WLAN-ra telepített hang eszközöket (Voice-over-WLAN) is figyeli, és riasztást küld, ha a hívások hangminősége romlik.

Spektrum analízis

Az AirMagnet az egyetlen olyan termék, mely a WLAN elemzést és az igazi spektrum elemzést kombinálja egyetlen eszközben. Az AirMagnet spektrum érzékelőjével a felhasználók igazi átláthatóságot és ismeretet szerezhetnek bármelyik WLAN fizikai rétegéről (Layer 1) és automatikusan meghatározhatják azokat az eszközöket, berendezéseket, melyek zavarják a vezetéknélküli hálózatot.

Teljes policy alapú menedzsment

Az AirMagnet terméket az ön üzleti eljárásai és igényei vezérlik. Az AirMagnet Enterprise bizonyos iparágakkal és törvényekkel (egészségügyi, pénzügyi, államigazgatási, kereskedelmi és sok más) összekötött előre konfigurált eljárásokat tartalmaz. Az eljárásokat bármilyen környezethez könnyen lehet alakítani és többféle értesítési módszerrel (pl. SNMP, Syslog, személyhívó, e-mail, IM és sok más) rendelkező irányítási folyamattal lehet integrálni.

SmartEdge architektúra

Az AirMagnet Enterprise az egyetlen olyan megoldás, mely egy teljes vezetéknélküli elemzést végez el helyileg, a hálózatban magában. Az egyedülálló SmartEdge érzékelők minden vezetéknélküli csomagot, eszközt és beszélgetést ellenőriznek a biztonság és teljesítmény szempontjából. Mivel nem kell nagymennyiségű adatot továbbítani távoli elemzés céljából, a SmartEdge érzékelők a teljes adatállományhoz hozzáférnek, és így 50-szer kisebb sávszélességre van szükség, mint más megoldásnak. Minden AirMagnet Enterprise szerver több ezer SmartEdge érzékelőt képes támogatni, mely lehetővé teszi, hogy az AirMagnet bármilyen méretű hálózattal megbirkózzon. Minden SmartEdge érzékelő támogatja a Power-over-Ethernetet, levehető antennával rendelkezik, és a plénum által osztályozott. Az AirMagnet az időjárásnak ellenálló érzékelőkkel rendelkezik a külső környezet megfigyeléséhez.

Az iparág legmegbízhatóbb biztonsági- és teljesítmény-hibajavítási megoldása

Az AirMagnet Enterprise lehetőséget biztosít az adminisztrátorok számára, hogy professzionális eszközök segítségével, távolról végezzenek aktív hibajavítást a vezetéknélküli hálózatokon. Az Enterprise távoli eszközei pontosan úgy működnek, mint az AirMagnet mobil elemzői, melyeket már több ezer vállalati felhasználó a vezetéknélküli LAN elemzés és hibajavítás etalonjának tekint.

Kérje ingyenes, helyszíni termékbemutatónkat a 20/3433289-es vagy a 20/9380197-es telefonszámon és éljen a tesztelési tehetőséggel!

GNS Kft.
9022 Győr, Lukács Sándor utca 11.

Telefon: (96) 518-160
Telefax: (96) 518-161

e-mail: office at gns.hu
web: www.gns.hu